Τρόποι ανάθεσης ακινήτου

PREMIUM *BASIC
2% του τιμήματος πώλησης2% του τιμήματος πώλησης
Επίσκεψη στο προς πώληση ακίνητο
Ένας από τους συμβούλους ακινήτων μας θα επισκεφθεί το ακίνητό σας. Όλοι οι σύμβουλοι μας έχουν εκτενή εμπειρία στον χώρο της προώθησης ακινήτων και εξειδικεύονται στην συγκεκριμμένη περιοχή του ακινήτου σας.
Εκτίμηση ακινήτου & συμβουλευτική marketing πωλήσεων
Λόγω της πολυετoύς τους εμπειρίας, οι σύμβουλοί μας είναι σε θέση να σας παρέχουν την πλέον αξιόπιστη εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας καθώς και να σας συμβουλέψουν ωστέ να συναποφασίσετε την βέλτιστη στρατηγική προώθησης του.
Επαγγελματική φωτογράφηση & σύνταξη περιγραφής ακινήτου
Συνεργάτης μας θα επισκεφθεί το ακίνητό σας ώστε να αναδείξει με τον ευρυγώνιο φακό και τον ειδικό εξοπλισμό του τις καλύτερες πτυχές του. Θεωρούμε πως  η επαγγελματική φωτογράφιση είναι ίσως το πιο ισχυρό μέσο προσέλκυσης αγοραστών. Αν αναλογιστούμε ότι στην εποχή μας η συντριπτική πλειοψηφία των εν δυνάμει αγοραστών ερευνά στο διαδύκτυο πολύ πριν επισκεφθεί κάποιο ακίνητο, και επειδή ως γνωστόν η πρώτη εικόνα είναι αυτή που χαράσεται στο μυαλό του ανθρώπου, η ποιότητα των φωτογραφιών είναι καθοριστική για την πώληση του.
12 μήνη προβολή στην ιστοσελίδα ΧΕ.gr
Η ιστοσελίδα www.xe.gr είναι η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας "Χρυσή Ευκαιρία" της ιστορικά πλέον καθιερωμένης εφημερίδας αγγελιών στην Ελλάδα.
12μηνη προβολή στο Spitogatos.gr, spiti24.gr & homegreekhome.com
Η spitogatos είναι η Νο.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα με περισσότερα από 750.000 ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση, προσβάσιμα σε πάνω από 1,5 εκατομμύριο μηνιαίους επισκέπτες που βλέπουν περισσότερες από 45 εκατομμύρια σελίδες το μήνα, συμπεριλαμβανομένης και της σελίδας spiti24.gr. Για για να αυξήσετε όμως ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες πώλησης του ακινήτου σας, η αγγελία του θα αναρτάται και στην αντίστοιχη αγγλόφωνη ιστοσελίδα του homegreekhome.gr.
Διενέργεια υποδείξεων σε ενδιαφερόμενους αγοραστές
Διαχείριση προσφορών από ενδιαφερόμενους αγοραστές & διαπραγμάτευση τελικής τιμής
Πρωταρχικός σκοπός όλων των συνεργατών μας είναι να πετύχουν την υψηλότερη τιμή πώλησης για το ακίνητό σας αξιοποιώντας την εμπειρία τους στις διαπραγματέυσεις.
Υποστήριξη & Καθοδήγηση μετά την αποδοχή προσφοράς από τον πωλητή
Ακόμα και μετά την αποδοχή από μέρους σας μια προσφοράς από κάποιον αγοραστή, ο δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας είναι μακρύς και περίπλοκος. Εμείς είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος της διαδικασίας παρέχοντάς σας ακόμα και συμβουλές νομικής και φορολογικής φύσεως.
Αποτύπωση ακινήτου & παραγωγή κατόψεων
Βοηθήστε τους υποψήφιους αγοραστές να οπτικοποιήσουν το ακίνητό σας παρέχοντας τους χρήσιμες πληροφορίες που δεν μπορούν να λάβουν αλλιώς, όπως η διαρρύθμιση και το μέγεθος των χώρων, ο προσανατολισμός των δωματίων και των ανοιγμάτων και άλλα. Η αποτύπωση (μετρήσεις) θα γίνει από έμπειρο μηχανικό την ίδια στιγμή με τη φωτογραφιση και την ανάθεση του ακινήτου εξοικονομώντας σας χρόνο από πολλαπλά ραντεβού.
99 €
Πανό "ΠΩΛΕΙΤΑΙ"
Ένα πανο με την επιγραφή "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" έξω από το ακίνητό σας συνεισφέρει ουσιαστικά στην προσέλκυση ενδιαφέροντος. Η εμπειρία έχει δείξει ότι έως και το 20% των συνολικών αιτήσεων για πληροφορίες από ενδιαφερόμενους αγοραστές μπορεί να να προέλθει από διαφημιστικά πανό.
29 €
Διακεκριμένη προβολή σε ΧΕ.gr, Spitogatos.gr, spiti24.gr & homegreekhome.com
Όλες οι ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων τείνουν να αντικαθιστούν τις παλαιότερες αγγελίες με νεότερες στη λίστα παρουσίασής τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια καινούρια αγγελία να χάνει την προτεραιότητα της σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, αφού νεότερες αγγελίες την σπρώχνουν προς το κάτω μέρος της λίστας, μειώνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες να εντοπιστεί από ενδιαφερόμενους αγοραστές. Προσθέτοντας την διακεκριμμένη προβολή στο πακέτο σας, η παρουσίαση του ακινήτου σας ενισχύεται σημαντικά αφού εμφανίζεται στο πάνω μέρος της αντίστοιχης λίστας ανεξαρτήτως του χρόνου διέλευσης από την ημερομηνία δημιουργίας της αγγελίας.
49 €
Social Media & Digital Marketing
Στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε, είναι σημαντικό να εκθέτετε το ακίνητό σας μέσω όλων των διαθέσιμων καναλιών διαφήμισης. Με αυτή την καινοτόμα υπηρεσία, δίνουμε τη δυνατότητα στο ακίνητό σας να προβληθεί σε ένα στοχευμένο κοινό χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό διαφημίσεων στo Facebook και Pay-Per-Click (PPC) καμπάνιες της Google.
99 €
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)
Είναι απαραίτητο για όλα τα προς πώληση ή μίσθωση ακίνητα (εκτός από αυτά με χρήση βιομηχανίας, βιοτεχνίας, αγροτική, εργαστηρίου, αποθήκης, στάθμευσης αυτοκινήτων και πρατηρίου υγρών καυσίμων). Εκμεταλευτείτε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και κερδίστε πολύτιμο χρόνο προσθέτοντάς το στο πακέτο που θα επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΕΑ πατήστε εδώ.
49 €
Πιστοποιητικό ΔΕΗ
Το Πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι το απαραίτητο έγγραφο που πιστοποιεί την καταλληλότητα μιας εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ύστερα από τον απαιτούμενο έλεγχο και τις κατάλληλες μετρήσεις που πραγματοποιούνται από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο. Επωφεληθείτε της πλέον ανταγωνιστικής τιμής στην αγορά και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο προσθέτοντάς το στο πακέτο που θα επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πιστοποιητικό ΔΕΗ πατήστε εδώ.
49 €
Βεβαίωση Ν.4178/2013
Όλες οι μεταβιβάσεις ακινήτων γίνονται μόνο με την επισύναψη υπέυθυνης δήλωσης μηχανικού η οποία θα βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει στο ακίνητο καμία απολύτως πολεοδομική παράβαση. Επωφεληθείτε της πλέον ανταγωνιστικής τιμής στην αγορά και εξοικονομήστε πολύτιμό χρόνο αναθέτωντας σε εμάς την έκδοση της βεβαίωσης μηχανικού, η οποία διασφαλίζει αγοραστή και ιδιοκτήτη από πιθανή ακύρωση συμβολαίου εξαιτίας οικοδομικών παραβάσεων που πιθανώς ακόμα και ο ιδιοκτήτης αγνοεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Βεβαίωση Μηχανικού Ν.4178/2013 πατήστε εδώ.
49 €

* Αφορά αποκλειστική 12μηνη ανάθεση
Όλες οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.